ALL IN CHICKEN NIJMEGEN

ALL IN CHICKEN NIJMEGEN De kipspecialist!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 343 beoordelingen
23 jan 2021 om 19:55 Great chicken, great price, great delivery
19 jan 2021 om 13:28 delicious chicken, worth every cent. Even better than KFC, good portions and super filling
15 jan 2021 om 1:06 Hemelse kip
10 jan 2021 om 15:56 Lekkere kippetjes! Bezorging duurde iets langer dan aangegeven maar nog steeds redelijk snel.
10 jan 2021 om 2:22 Toch nog ruim 40 minuten gewacht na het bericht 'uw bezorger kan ieder moment aanbellen'. Maar ik ben zeer tevreden over het eten... Zeker een aanrader.
9 jan 2021 om 23:21 Beter dan KFC voor een fractie van de prijs. Goede snelle service en aardige bezorger. Aanrader
8 jan 2021 om 19:09 Geweldige service. Supersnel en superlekker
7 jan 2021 om 20:05 Supersnel! Lekker mals en krokant.
5 jan 2021 om 19:46 Heel lekker!
2 jan 2021 om 20:23 Bezorging conform afspraak (werd over gebeld), maaltijd goed warm en meer dan genoeg, knisperend verse sla met komkommer en tomaat. De kipproducten waren goed te eten maar wat “zwaar” gepaneerd.
1 jan 2021 om 23:19 Het is niet netjes om te liegen over de bezorgtijd als we bellen waarom het eten nog niet bezorgd is. Voortaan gewoon eerlijk zijn en ons niet valse hoop geven. Ook is het eten niet compleet afgeleverd, waardoor we nog langer moesten wachten.
1 jan 2021 om 20:13 If I could give 0 stars i would , 2 hours delivery time and they lie on telephone