ALL IN CHICKEN NIJMEGEN

ALL IN CHICKEN NIJMEGEN De kipspecialist!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 294 beoordelingen
31 okt 2020 om 22:00 Had eerder besteld, perzorging precies op tijd. Eten was perfect. Erg lekker. Bedankt een 10!
30 okt 2020 om 21:21 Beste kip van Nimma! Helemaal top.
29 okt 2020 om 10:15 Fantastisch! Snelle en vriendelijke bezorging, heerlijk gegeten en ruime porties. Aanbevelenswaardig!
23 okt 2020 om 10:07 Lekkere kip, maar erg erg late bezorging, misschien een extra elektrische fiets kopen? Wel jammer, zou graag vaker bestellen en het was erg lekker, maar duurde gewoon te lang...
17 okt 2020 om 19:18 Slechte ervaring
7 okt 2020 om 19:57 Beste kip in Nijmegen
23 sep 2020 om 20:48 Eten was lekker, de bezorging duurde echter lang
16 sep 2020 om 22:26 Lekker eten as usual!!
16 sep 2020 om 20:52 18:00 besteld en om 19:15 pas afgeleverd, en dat op een woensdag..
16 sep 2020 om 18:42 De problemen van jaren gelden is nog steeds niet opgelost. De olie is vies waar ze de kip in bakken en ik zou niemand aanraden om hier te bestellen want ik ga hier niet meer bestellen want ik wil niet ziek worden.
16 sep 2020 om 0:26 Hotwing waren weer erg lekker zoals altijd. Ook leuk dat ze al die soorten frisdrank hebben, want die zie je normaal niet echt in de supermarkt staan.
11 sep 2020 om 14:10 Ordered Ben en Jerry's ice cream. It came with visible damage and sticky. The ice cream tasted awful and all the pieces of cone were soggy. Obviously it was melted at some point and frozen again. That's 7 euros thrown away. Won't order again!